Kerstcadeau

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Met een cadeaubon van Beau-Vie voor een uitgebreide gezichtsbehandeling maak je elke vrouw blij! Kom ook gerust eens neuzen tussen onze verzorgingsproducten van Environ en make-up van Jane Iredale. Wil je er schitterend uitzien bij de feestdagen? Boek dan nu je maquillage!

Lees meer

Hennabrows en Lashbotox

De feestdagen komen stilaan piepen. Wil je er schitterend uitzien met een stralende en open blik? Boek dan tijdig je Hennabrows of Lashbotox. Bij Hennabrows worden je wenkbrauwen opgevuld, ge√ępileerd, gekleurd en geshaped. Het resultaat blijft 1-2 weken op de huid en 6 weken op de haartjes. Met Lashbotox worden je wimpers gelift en geverfd zodat je natuurlijke wimpers er langer en volumineuzer uitzien. Lashbotox houdt ongeveer een 6-tal weken op de wimpers.

Lees meer

Definitief ontharen

Droom je van een glad huidje en ben je het eindeloze scheren en harsen beu? Laat de gewenste huiddelen definitief ontharen. Neem die onderbenen, oksels, bikinilijn onder handen en geniet er eindeloos van. De ontharingsbehandeling met IPL laser heeft verschillende beurten nodig. Na de zomer is de ideale periode om er mee te starten. In november doen we een promotie! Bij het ontharen van de onderbenen worden de oksels gratis gedaan!

Lees meer

Permanente make-up

De zomerperiode is voorbij. Is je permanente make-up wat lichter geworden door de zonnestraaltjes of een beetje vergrijsd? Door de blootstelling aan sterk UV licht kan de permanente make-up vervagen en verkleuren. Daarom is het aan te raden om altijd een UV bescherming over de wenkbrauwen aan te brengen. Maak nu je afspraak om je permanente make-up te verfrissen of bij te werken zodat je er weer stralend uitziet!

Lees meer

Onze webshop is klaar!

Onze webshop is klaar!

Na hard zwoegen stellen we met trots onze webshop voor. Zo zijn uw favoriete producten vanaf nu ook online verkrijgbaar. Bekijk het aanbod van Jane Iredale, Environ*, ANP en Nanolash op https://beau-vie-be.myshopify.com/

Lees meer

In een mum van tijd er goed uitzien?

Reserveer nu
Beau-vie logo

OPENINGSUREN

Op afspraak
Donderdag gesloten

CONTACT

Vrunstraat 21,
3550 Heusden-Zolder
Tel. 0495 53 45 89
info@beau-vie.be