Nieuwe trends in permanente make-up


Als je er van ’s ochtends tot ‘s nachts en onder alle omstandigheden onberispelijk wilt uitzien, dan is PERMANENTE MAKE-UP zeker iets voor jou! Geen uitgelopen make-up meer en bovendien spaar je zo heel wat uurtjes voor de spiegel uit!

Bij Beau-Vie zijn we gespecialiseerd in permanente make-up. Door MASTERTRAININGEN te volgen, houden we onze kennis up-to-date en zijn we op de hoogte van de ALLERLAATSTE TRENDS.

 

Zo zijn de LIPPEN weer helemaal hot! Met permanente make-up kunnen we je voorzien van permanente lipliner, een lipliner met schaduw of zelfs een 3D LIP BLUSH HIGHLIGHT, waarmee we kleine lippen groter en voller kunnen maken door middel van een gradatie van kleuren.

Heel populair is de EYELINER, die we met de laatste nieuwe naalden op korte tijd breed en perfect tot in de details kunnen zetten. Ook de HAIRSTROKE techniek voor de wenkbrauwen is enorm geëvolueerd, waardoor we nog fijner kunnen werken.

Interesse? Boek TIJDIG je afspraak voor permanente make-up, via het telefoonnummer 0495/53 45 89 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% IN DE WEBSHOP
Beau-Vie Logo

Openingsuren

Op afspraak
Donderdag gesloten

Contact

Vrunstraat 21
3550 Heusden-Zolder
Tel. 0495 53 45 89
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Beau-vie.be | Privacy & cookie policy

Website by It's me