Gelaatsverzorging


A beautiful skin for a lifetime

Vanaf onze geboorte worden we ouder en onze huid ook. Onze huid is ons dierbaarste bezit en moet al van kinds af aan verzorgd en gevoed worden. Environ houdt vast aan het concept waarin afgebroken vitamines in de huid vervangen worden.

De filosofie van “ het unieke Vitamin Step-Up Systeem van Environ staat voor het behoud van een mooie huid, een heel leven lang, ongeacht je leeftijd, huidskleur of geslacht.

Bij ons  “Ionzyme DF Apparaat” gelaatsverzorgingen wordt u behandeld met het Ionzyme DF II apparaat. Met deze behandelingen verstevigen en verdikken we de huid optimaal, bevorderen we de aanmaak van collageen en elastine, verbeteren we de microcirculatie en bevorderen we de zuurstoftoevoer naar de huid. Volgende huidaandoeningen kunnen we op een doeltreffende manier behandelen: dunne verslapte huid, fronsrimpels, fijne lijntjes en rimpels, littekens, pigmentvlekken, striemen, ernstige beschadiging door de zon en het gehalte hyaluronzuur in de huid verhogen! De Environ Ionzyme DF vitaminetherapieën kunnen in kuur gedaan worden en volledig à la carte samengesteld worden.

Discovery

75 MIN

Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren.

Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een huidverzorgingsplan opgesteld.

Essential

75 - 105 MIN

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven. De Essential behandelinen zijn doelgerichte behandelingen op fijne lijntjes, schade door de zon, dehydratatie, pigmentatie, rimpels,…

Cool peel

45 – 105 MIN

De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent, huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.  Het is een veilig peelingsysteem dat in kuur geadviseerd wordt.

We werken op vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes, schade door zon, droge vermoeide huid, onzuivere huid, acné, pigmentatie, rimpels

Focus on

30 MIN

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones  te behandelen, perfect als je niet veel tijd hebt en toch aan je huidconditie wil werken.

Gelaatsverzorging

In een mum van tijd er goed uitzien?


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% in de webshop

Beau-Vie Logo

Openingsuren

Op afspraak
Donderdag gesloten

Contact

Vrunstraat 21
3550 Heusden-Zolder
Tel. 0495 53 45 89
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Beau-vie.be | Privacy & cookie policy

Website by It's me