Gelaatsverzorging

A beautyful skin for a lifetime


Beau-vie gelaatsverzorging
Vanaf onze geboorte worden we ouder en onze huid ook. Onze huid is ons dierbaarste bezit en moet al van kinds af aan verzorgd en gevoed worden. Environ houdt vast aan het concept waarin afgebroken vitamines in de huid vervangen worden.

Dit betekent dat het huidverzorgingsprogramma voor ieder dezelfde basis heeft. Echter, het vitaminegehalte zal aan de leeftijd aangepast worden en bepaalde intensieve producten zullen gebruikt worden bij specifieke huidcondities. De filosofie van Environ staat voor het behoud van een mooie huid, een heel leven lang, ongeacht je leeftijd, huidskleur of geslacht.

 

Bij onze "Face Care DF" gelaatsverzorgingen wordt u behandeld met het Ionzyme DF II apparaat. Met deze behandelingen verstevigen en verdikken we de huid optimaal, bevorderen we de aanmaak van collageen en elastine, verbeteren we de microcirculatie en bevorderen we de zuurstoftoevoer naar de huid. Volgende huidaandoeningen kunnen we op een doeltreffende manier behandelen: dunne verslapte huid, fronsrimpels, fijne lijntjes en rimpels, littekens, pigmentvlekken, striemen, ernstige beschadiging door de zon en het gehalte aan Hyaluronzuur in de huid verhogen! De Environ ionzyme DF vitaminetherapieen kunnen in kuur gedaan worden en volledig à la carte samengesteld worden.

Environ logo

In een mum van tijd er goed uitzien?

Reserveer nu
Beau-vie logo

OPENINGSUREN

Op afspraak
Donderdag gesloten

CONTACT

Vrunstraat 21,
3550 Heusden-Zolder
Tel. 0495 53 45 89
info@beau-vie.be