Ooglidcorrectie

zonder operatie.

 

Beau-vie ooglidcorrectie
Vind u een cosmetische operatie zoals een ooglidcorrectie riskant of te duur? Stoort u zich aan overhangende oogleden, rimpels rond de mond, kraaienpootjes, verslapte huid etc.

Maak dan nu kennis met de Purebeau Fibroblast behandeling.
Deze nieuwe revolutionaire non-chirurgische behandeling is zeer effectief en een super alternatief voor plastische chirurgie.

Voordelen ten opzichte van chirurgie
  • Geen injecteerbare verdoving nodig
  • Er wordt NIET in de huid gesneden
  • Geen hechtingen
  • Minimale bijwerkingen
  • Snelle en gemakkelijke procedure
  • De huid wordt niet dunner
  • Kostenbesparend

 

Hoe werkt het?

Het PUREBEAU FIBROBLAST apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving.
Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar veminderen.

Na de behandeling

Na 1 of 2 dagen na de behandeling kan er zwelling ontstaan. Tussen de 5 en 7 dagen laten de korstjes op de wond los en verdwijnen ze. Lichte roodheid is na uiterlijk 3 weken verdwenen.

RESULTAAT: De huid is aanzienlijk strakker, de fibroblast zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing, de elastici-teit van de huis is verbeterd.

Download de flyerDownload prijslijst

In een mum van tijd er goed uitzien?

Reserveer nu
Beau-vie logo

OPENINGSUREN

Op afspraak
Donderdag gesloten

CONTACT

Vrunstraat 21,
3550 Heusden-Zolder
Tel. 0495 53 45 89
info@beau-vie.be