Permanent make-up

Ogen, wenkbrouwen, lippen.

 

Beau-vie permanente make-up
Je hoeft niet langer uren op voorhand op te staan en onnodig veel tijd in de badkamer te spenderen om je te maquilleren.

Gedaan met uitlopende make-up. Want vanaf nu kan ook jij een regenachtige dag trotseren zonder dat jouw make-up uitloopt. Ook zwemmen is voortaan geen probleem, je zal er altijd prachtig gemaquilleerd uitzien!

Kies voor permanente make-up en laat al dat tijdverlies en al die andere problemen achter je! Meer tijd en er altijd mooi uitzien, dat wilt toch iedereen?

 

Lippen

Bij de lipcontouren kan er met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of een extra accent worden bereikt. Hier wordt vooraf de nieuwe liplijn getekend, en samen met u wordt de vorm en de kleur uitgezocht. Met onze "full lips" oplossing gecorrigeren we je lipcontour waardoor je lippen er voller gaan uitzien. Hierdoor moet je geen lipstick meer gebruiken.

Ogen

Wil je er steeds en in alle omstandigheden perfect uitzien? Wel, dan is permanente make up "DE" oplossing voor jou!

  • Opstaan en er meteen al goed uitzien...
  • s' Avonds in bed je nog steeds mooi voelen...

Dit alles omdat je ogen nog steeds stralen en de aandacht trekken!! Het kan! De ogen - 'je ogen zijn de spiegels van je ziel'

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken! Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleuren het aanzicht en de uitstraling van het oog worden veranderd en uiteraard worden verfraaid.

Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen hoeven te maken over uitgelopen.

Wenkbrouwen

'de wenkbrauw is het karakter van het gelaat'

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauw wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd.
Samen met u kijken we eerst naar de vorm van uw gelaat. Vervolgens tekenen we de wenkbrauwen zodat u kan zien hoe de vorm en kleur van de wenkbrauw gaat worden.

Wenkbrauwen met hairstrokes geplaatst (Hairstrokes of haartjestechniek) is een natuurlijke nabootsing van de wenkbrauw door haartjes te pigmenteren.

NIEUW: Ombré brows
Breng een poedereffect aan op je wenkbrouwen met een heel natuurlijk resultaat.

Download prijslijst

In een mum van tijd er goed uitzien?

Reserveer nu
Beau-vie logo

OPENINGSUREN

Op afspraak
Donderdag gesloten

CONTACT

Vrunstraat 21,
3550 Heusden-Zolder
Tel. 0495 53 45 89
info@beau-vie.be