Spraytan

Een snelle en veilige manier van bruinen
zonder schadelijke uv stralen.

 

Beau-vie spraytan
Vani’s professionele tanning wordt zeer gewaardeerd door A-list celebrities, beauty-editors en TV-shows over de hele wereld vanwege de bekende 'just off' the beach look.

Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank, die slecht is voor je gezondheid en je huid snel laat verouderen. De producten zijn vrij van parabenen, ontwikkelt met natuurlijke huidverzorgende ingredientenen bevatten geen alcohol en chemicalien? De producten zijn organisch en hyppoallergeen en bijgevolg zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Voordeel:
Geen nare geur, camouleert cellulitis, en striae, je voelt je beter je ziet er slanker uit Intens hydraterend

Voorbereiding klant:
De dag voor de behandeling de huid ontharen en zacht scrubben, wij raden tan eraser aan om de huid optimaal voor te bereiden ook ideaal als tan remover De huid moet vrij zijn make-up deodorant parfum en dagcremes Na de behandeling donkere losse kledij en schoeisel dragen

Nazorg:
Je wast jezelf achteraf best met een sulfaatvrije zeep. Hiervoor raden wij body shampoo aan. Was de huid niet hardhandig. Dep de huid de volgende dagen droog, niet wrijven. Voor het douchen mag je niet zwemmen of overmatig transpireren. Om de bruine teint zo lang mogelijk te behouden, raden we je aan de huid dagelijks te hydrateren. De bronzing custard bevat een kleine hoeveelheid DHA waardoor de teint bij elke applicatie een boost krijgt.

Download prijslijst

In een mum van tijd er goed uitzien?

Reserveer nu
Beau-vie logo

OPENINGSUREN

Op afspraak
Donderdag gesloten

CONTACT

Vrunstraat 21,
3550 Heusden-Zolder
Tel. 0495 53 45 89
info@beau-vie.be